Micha Boy de Waal en Scott Smulders verlengen contract met Jumbo No Fear BT Racing

De line up van Jumbo No Fear BT Racing is compleet voor seizoen 2021. Nadat het team eerder al Jorgen Matthias Talviku had gecontracteerd naast Camden McLellan voor in de EMX250 klasse, hebben nu ook Micha Boy de Waal en Scott Smulders hun handtekening onder het contract gezet.

Beide rijders hebben hun contract met een jaar verlengt. De Waal zal naast de Dutch Masters of Motocross 500 ook deel gaan nemen aan het EMX Open Kampioenschap.

Smulders blijft actief in de 125cc klasse. Dit jaar liet hij verschillende keren zien goed vooraan mee te kunnen strijden in het EMX125 Kampioenschap en dit wil hij in 2021 in iedere wedstrijd gaan doen. Naast het EMX125 Kampioenschap zien we Smulders uiteraard ook in actie in de Dutch Masters of Motocross 125.

De line up van Jumbo No Fear BT Racing is nu compleet en het team zal de wintermaanden benutten om zich te gaan voorbereiden op het seizoen dat in maart van start zal gaan!