Jumbo No Fear BT Racing contracteert Jorgen Matthias Talviku

Jumbo No Fear BT Racing heeft een overeenkomst gesloten met Jørgen Matthias Talviku.  De getalenteerde Est wist derde te worden in de laatste wedstrijd van het EMX250 kampioenschap in Lommel en is vijfde geworden in de eindstand. In 2021 zal Talviku samen met Jumbo No Fear BT Racing uit blijven komen in het EMX250 kampioenschap en samen zullen ze een gooi gaan doen naar de titel. Daarnaast zullen ze ook een aantal geselecteerde wedstrijden van het wereldkampioenschap MX2 rijden.

Commentaar Jorgen Matthias Talviku: “Omdat ik al bekend ben met de Husqvarna FC250 en het plan is om actief te blijven in het EMX250 kampioenschap en daarnaast verschillende geselecteerde Grand Prix’s te gaan rijden, was het voor mij de beste optie om voor Bas en zijn Jumbo No Fear BT Racing team te gaan rijden. Alles klikte gelijk vanaf het begin en ik ben gemotiveerd om in de winter hard te trainen en klaar te zijn voor het nieuwe seizoen, met zo’n goed team als deze! Bedankt voor het vertrouwen en we gaan voor een goed seizoen met Jumbo No Fear BT Racing.

Fotocredits – Huub Munsters