Jumbo No Fear BT Racing contracteert Raf Meuwissen

Jumbo No Fear BT Racing heeft een overeenkomst gesloten met Raf Meuwissen. De crosser uit St. Joost zal in 2020 deel uitmaken van het team naast Scott Smulders.

Meuwissen zal zich concentreren op het rijden van de Dutch Masters of Motocross, EMX250 Kampioenschap en de ADAC wedstrijden. Wanneer hij er aan toe is zullen er ook een aantal wedstrijden om het wereldkampioenschap MX2 meegepakt worden om ervaring op te doen.

Dit jaar reed Meuwissen zijn eerste seizoen in het EMX250 Kampioenschap. In zijn debuutjaar liet hij al regelmatig een goede snelheid zien waarmee hij al vier keer in de top vijftien wist te finishen. Binnen de goede structuur van Jumbo No Fear BT Racing kan Meuwissen verder groeien richting de top tien.

Momenteel is Jumbo No Fear BT Racing in een ver gevorderd stadium met nog een rijder en wanneer hier meer duidelijkheid over is zal dit bekend gemaakt gaan worden.